woensdag 11 juni 2014

Vrouwen willen voor ‘buiten de deur-seks’ vooral een dikkere penis dan ze thuis hebben

Mensen willen voor een vaste relatie vaak andere dingen in een partner dan voor een affaire.
Mannen zijn er het beste in: met hun echtgenote kunnen ze liefde hebben zonder seks en met hun maitresse hebben ze seks zonder liefde.
Maar vrouwen emanciperen ook op seksgebied. En zij hebben eveneens verschillende wensen. Zeker als het gaat om de jongeheer van de mannen in kwestie.

Voor een onenightstand of een korte affaire vinden vrouwen het formaat van de penis belangrijk, maar het is niet de lengte die het verschil maakt, maar de dikte………..
Zo blijkt uit onderzoek van de University of California, Los Angeles, die gepresenteerd werd op de conferentie van Psychological Science in San Francisco.
41 vrouwen kregen penissen in hun handen die uit een 3D-printer kwamen, die varieerden in lengtes tussen de 10 cm en in omtrek van 6,5 cm tot 18 cm.
De vrouwen werd vervolgens gevraagd uit de 33 verschillende modellen het lid te kiezen dat ze zouden verkiezen voor een onenightstand en de penis dat ze zouden willen bij een vaste partner.
Voor onenightstands kozen de vrouwen modellen met gemiddeld een grotere omtrek dan de jongeheren die ze kozen als partner.
Als verklaring geeft onderzoeksleider Shannon Leung aan dat een dikkere penis ervoor zorgt dat de clitoris dichter naar de vagina getrooken wordt en dat dit haar genot verhoogt.
Maar in lengte verschilden de penissen voor een onenightstand en die voor een vaste relatie niet: in beide gevallen kozen de vrouwen een penis met een lengte van 16,5 centimeter.
De gemiddelde Nederlandse penis is tussen de 13 en 14 cm. Succes dames!

bron: www.seks.blog.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten