woensdag 6 juli 2011

Seks op z’n Russisch: dat is zijn penis tussen haar borsten (en meer internationale gerechten)


Ja, al surfend over het net, leren wij van Peter&Zout toch ook nog dagelijks bij. Zo wisten wij ~net als u~ wel wat seks op z’n Frans is en ‘op z’n Grieks’.
Maar weet u bijvoorbeeld hoe het er op z’n Italiaans, Florentijns, Russisch, Brits en Zweeds aan toegaat?
De website Vrouwonline.nl wel. Zij hebben het gevonden in ‘Het Grote Penisboek’ vanGoedele Liekens. En in deze vakantietijd is het toch de moeite waard eens even over de grenzen te gaan.

BRITS
De Britten zijn gek op SM en kinky seks. Stop als je Het Kanaal oversteekt dus een zweep in je koffer!
FLORENTIJNS
Laat hem intensief klaarkomen door tijdens de penetratie je vingers als een penisring om zijn penis vast te houden. Dit doe je door de huid naar zijn lichaam te duwen en te omklemmen.
FRANS
Mais oui, Soixante Neuf. Seks op z’n Frans houdt in dat je orale seks bij elkaar doet, liefst tegelijkertijd. Standje nummer 69.
GRIEKS
De (oude) Grieken hielden wel van billen. Mannen met mannen. Maar op z’n Grieks wordt ook gebruikt voor anale seks tussen hetero-partners.
ITALIAANS
Italiaanse seks is okselseks. Jawel, Klem als vrouw (of man) zijn penis in je oksel en voer de druk op. Laat de deo achterwege, want dat vindt de eikel niet zo lekker.
RUSSISCH
Russen zijn gek op borsten en willen daar dan ook graag hun penis tussen stoppen. Zij gaat op haar rug liggen en houdt haar borsten tegen elkaar en hij kan met zijn penis tussen de borsten ‘zijn ding doen’.
ZWEEDS
Ben je van de luie seks? Ga dan naar Zweden! Daar heb je seks zonder veel te bewegen. Hij ligt op zijn rug en zij gaat zijwaarts bovenop hem zitten. Langzaam heen en weer schommelen, alsof je een hangmat beroert.
TENSLOTTE: je kunt beter een spuuglelijk bord als souvenir mee terug nemen dan een SOA. Dus voor al deze hierboven beschreven internationale traktaties geldt: gebruik een condoom! En hoe je die bestelt over de grens?
Afrikaans – Effie
Bulgaars – презерватив
Deens – kondom
Duits- Kondom
Engels – condom
Filippijns – Panlalaking
Fins – kondomi
Frans – préservatif
Grieks – προφυλακτικό
Hongaars – óvszer
Italiaans – preservativo
Koreaans -콘돔
Kroatisch – Kondom
Nederlands – condoom, kapotje
Noors – kondom
Pools – prezerwatywa
Portugees – camisinha
Roemeens – prezervativ
Russisch – презерватив
Spaans – condón
Tsjechisch – kondom
Turks – kaput
Vietnamees – bao cao su
Zweeds – kondom
Deze laatste taalles komt van de website Lovepack.nl

bron: seks.blog.nl

2 opmerkingen:

  1. hoezo moet je voor tussen de tietten een condoom gebruiken ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De vocabulair uitbereiden! zo weten meer mensen waar je het over hebt. En gebruik gewoon je gezond verstand voor dat condoom gedeelte. Bij russisch is dat inderdaad overdreven.

    BeantwoordenVerwijderen