zondag 15 januari 2012

Duizend dildo's voor vrouwen van VS militairen


Het bedrijf RealTouch heeft in samenwerking met het pornobedrijf Pink Visual interactieve dildo's op de markt gebracht, de zogenaamde teledildonics. Dit zijn dildo's die via internet verbonden zijn met een nagemaakte vagina. Hierdoor zouden de Amerikaanse militairen in Afghanistan toch seks kunnen hebben met hun vrouw thuis.
Bedrijfsleider Scott Rinaldo van RealTouch was aanwezig op de CES 2012, de grootste internationale elektronicabeurs in Las Vegas, meldt PC Magazine. 

Onder grote belangstelling van de aanwezige mannen vertelde Rinaldo hoe de interactieve dildo werkt. 'Via een internetverbinding wordt aan de dildo doorgegeven wat de man met een nagemaakte vagina doet. Waardoor de cybergeslachtdelen warm worden, zwellen en gaan bewegen'. Rinaldo wil duizend dildo's verspreiden onder vrouwen van militairen.

Vooral mannen leken geïnteresseerd te zijn. De heren zouden het apparaat willen gebruiken met betaalde webcamgirls. Rinaldo benadrukte echter vooral de sociale functie van de uitvinding. Hij probeert het Amerikaanse leger te overtuigen van het grote belang van zijn dildo's. Met deze interactieve 'teledildonics' zouden de militairen immers kunnen seksen met hun geliefde thuis en dat zou heel wat druk van de ketel kunnen halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten