zondag 8 juni 2014

Goedemorgen! Seks? Goedemorgenseks!

De meeste mannen zijn gek op seks in de ochtend.
Ben jij al toe aan een stukje ochtend-yoga?

Doe het voor je gezondheid, looks en relatie: een vroege workout tussen de lakens brengt je veel meer dan een orgasme.

Voor de werkenden onder ons is een galmende wekker ’s ochtends een allesbehalve opwekkend geluid. Toch raden we aan je alarm nog wat vroeger te zetten, zodat je de tijd hebt om op een meer erotische manier te ontwaken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die hun dag met sex starten gezonder en gelukkiger zijn dan degenen die dat niet doen.
‘Bij ochtendsex komt het feelgoodhormoon oxytocine vrij, dat ervoor zorgt dat koppels zich de hele dag door verliefd en verbonden voelen,' zegt onderzoekster Debby Herbenick, auteur van Because It Feels Good. Een nummertje voor dag en dauw maakt je bovendien sterker en mooier: ochtendsex is goed voor je immuunsysteem doordat het je immunoglobuline A-niveau (IgA) intensiveert – een antistof die je tegen infecties beschermt. Een orgasme daarbij is nog beter, want dat zorgt ervoor dat je lichaam stofjes aanmaakt die je oestrogeenniveau een opkikker geven, en dat verbetert weer de teint en textuur van je haar en huid.
Tip voor de vrouwen:
Omdat je bij het ochtendkrieken ongetwijfeld allebei nogal slaperig bent, gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar luie sex: theelepelen. ‘Terwijl je met de rug naar je man toe licht, spreid je jouw benen en leid hem bij je naar binnen,' zegt de New Yorkse sex- en huwelijkstherapeute Jane Greer. 'Hij heeft dan zijn handen vrij om al jouw hotspots te amuseren en kan ondertussen in je oor fluisteren.'

bron: http://www.womenshealthmag.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten