woensdag 4 juni 2014

Exclusief: eerste Playboyfoto van VI-bardame Escha

Escha Tanihatu, bekend als de sexy bardame in het RTL-programma Voetbal International, siert de cover van het juninummer van Playboy. Op AD.nl vandaag een exclusieve preview van Escha's eerste foto, die volgens het mannenblad bekend staat als 'een klassieke schoonheid'.

© Playboy.
Morgenmiddag zal voetbalanalist René van der Gijp het eerste
exemplaar van Playboy's Sports Issue overhandigen aan Escha.

High Fashion fotoshoot
In samenspraak met Playboy werd gekozen voor een bijzondere en opvallende stijl van de shoot, die volgens het blad in alle aspecten recht doet aan haar pure schoonheid. 'Het is vooral heel stijlvol geworden. Het neigt misschien naar barok, maar toch ook weer niet. Het is vooral high fashion. De foto's zouden ook zo in Vogue kunnen', aldus de brunette.

De 29-jarige Escha begon haar carrière in het theater en had rollen in diverse tv-series en films. In 2011 brak de Zeeuwse schone door bij het grote publiek als bardame bij Voetbal International. Wat niet veel mensen weten, is dat Escha getrouwd is met zanger Danny Vera. Vera en zijn band vormen wekelijks de vaste huisband van het tv-programma VI. Escha is ook tourmanager van de band.

bron: www.ad.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten