woensdag 13 juli 2011

Partygirl Emma Watson danst in stripclub in NY


Emma Watson laat er geen gras over groeien. Haar Harry Potter-personage is definitief passé. Gisteren danste de jonge actrice haar onschuld weg in een paaldansclub in New York.
Tien jaar lang - haar hele adolescentie - kleefde het alterego van Hermione Granger aan het lijf van Emma Watson. Dat kinderimago werpt de inmiddels tot volle wasdom gekomen 21-jarige Watson nu stevig van zich af. Ze verscheen in stijlvolle feestjurken als femme fatale op de rode lopers van Londen en New York, en ook op de afterparty's liet ze zich niet onbetuigd. Weg die kinderlijke onschuld, let the beast go, moet ze gedacht hebben.
En dat deed ze dus ook in een stripbar in Manhattan, na de première in de VS van de allerlaatste Potter-film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2'. Ze amuseerde zich kostelijk, volgens een bron in The Sun. 'Er waren enkele schaarsgeklede meisjes aanwezig, maar Emma vertrok geen spier. 

Rond twee uur 's morgens was het dansfestijn dan voorbij. 'De hele tijd had Emma een brede smile op haar gezicht', aldus nog de getuige. Mooi, zo zien we haar graag! 


bron: www.ad.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten