donderdag 5 mei 2011

Duisenberg veroorzaakt rel tijdens Dodenherdenking

Gretta Duisenberg veroorzaakte vanavond een rel tijdens de Dodenherdenking. In het Amsterdamse restaurant l' Entrecôte et les Dames verstoorde zij de 2 minuten stilte door luidruchtig te telefoneren. Dit alles tot groot ongenoegen van de gasten in het restaurant, meldt NRC.nl.


Toen de eigenaresse van het restaurant Duisenberg om uitleg van haar gedrag vroeg, viel zij pardoes van haar stoel waarna de gasten in applaus uitbarstten.

Gretta Duisenberg zou tegen de eigenaresse en gasten tekeer zijn gegaan. Zo zou ze de aanwezigen voor 'zionisten' hebben uitgemaakt. Er werd haar gevraagd het restaurant te verlaten. Toen Duisenberg dat niet wilde, werd de politie gewaarschuwd en werd zij met zachte hand verwijderd.

Volgens de eigenaresse van het restaurant, Wilmar te Winkel, riep Duisenberg na een minuut van de twee minuten stilte 'is het nu nog niet voorbij?'

1 opmerking:

  1. Kenmerkend voor het gedrag van Gretta Duisenberg.

    Het is het zoveelste incident. Zes weken geleden verspreidde ze toen ze gearresteerd was, dat dit kwam omdat de agent wel Joods zou zijn.

    Haar website 'Stop de bezetting' heeft een hoog gehalte aan antisemitische teksten, zie onze analyse in Elsevier:
    http://www.likud.nl/artik40.html

    Hopelijk doet dit nieuwe incident nog meer mensen de ogen opengaan: door welk sentiment deze fervente Palestijnse voorvechter in Nederland gedreven wordt.

    BeantwoordenVerwijderen