donderdag 28 april 2011

Seks met besneden man even bevredigend voor vrouwen

Vrouwen vinden seks met een besneden man even bevredigend, of zelfs beter, als met een partner waarvan het geslachtsorgaan 'puur natuur' is.

Even goed of beter

Sommige experts speculeerden dat de verwijdering van de voorhuid vrouwen minder genot zou bezorgen tijdens het vrijen. Uit een Oegandese studie bij 455 vrouwen tussen 15 en 49 jaar echter blijkt dat slechts 2,9 procent de seks minder goed vond na de besnijdenis, 57 procent merkte geen verandering op en 39,8 procent vond hun seksleven achteraf beter. De onderzoekers bestudeerden niet het effect van besnijdenis op de mannelijke tevredenheid. "Dit werd eerder onderzocht en daaruit bleek dat dit hier geen invloed op heeft."

Waarom beter?
De vrouwen die een verandering opmerkten, gaven ook aan waarom ze de seks beter vonden. De voornaamste reden was een betere geslachtshygiëne van de man, maar ook meer orgasmen en minder erectiestoornissen bij de partner en meer orgasmen bij de vrouw.

AidsEerder onderzoek toonde aan dat een besnijdenis het risico op HIV met 50 tot 60 procent beperkt. Maar door het gerucht dat vrouwen hierdoor minder genot zouden ervaren, durven veel mannen de ingreep niet ondergaan. "Dit resultaat kan ervoor zorgen dat meer mannen voor deze procedure kiezen", aldus de onderzoekers Ook in de westerse wereld zal dit onderzoek zijn dienst bewijzen. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld, zijn weigeren ouders de besnijdenis van hun zoon, omdat ouders denken dat de penis hier minder gevoelig door wordt.

1 opmerking:

  1. iets wat je nooit hebt gehad kan je ook niet missen een jongen die als baby besneden is voelt dus niet het verschil of seks lekkerder is met of zonder voorhuid. de penis zal altijd gevoelig zijn dus de seks lijkt me dan niet verkeerd voor de man. en om eerlijk te zijn vind ik het er beter uit zien ook is het veel schoner dus als het aan mij lach zou ik gewoon zeggen doen!

    BeantwoordenVerwijderen