donderdag 31 maart 2011

Vader snijdt ballen schoonzoon af

In Duitsland is een rechtszaak begonnen tegen een vader die op een bijzonder drastische manier heeft laten weten dat hij het niet eens was met de vriend van zijn dochter. Hij castreerde de man bruut.
De 47-jarige Helmut S. kon het niet hebben dat zijn 17-jarige dochter al een half jaar een relatie had met een 58-jarige Phillip G. De vader had al een keer bij de politie geklaagd over de relatie, maar die liet weten niks te kunnen doen, zolang er geen sprake was van misbruik.
Helmut besloot toen maar het heft in eigen handen te nemen en zocht in november met twee medeplichtigen zijn schoonzoon op. Phillip werd vastgebonden en, terwijl hij volledig bij bewustzijn was, werden zijn ballen er met een mes afgesneden.
De boze vader was wel nog zo aardig om na zijn actie zijn vrouw te vragen om een ambulance te bellen. Het hevig bloedende slachtoffer overleefde de castratie en eist nu 150.000 euro smartengeld.
De snijdende vader kan minstens drie jaar celstraf verwachten.

bron:www.spitsnieuws.nl
cartoon: www.nozzman.nl

1 opmerking:

  1. Allereerst mijn ballen zijn meer dan 150,000 euro waard, als de relatie wederzijds is waarom niet, ik heb zelf ook een jonger iemand gehad minder leeftijds verschil.
    Deze vent is nu gecastreerd,met alle gevolgen mijn schoonvader zou niks te zeggen hebben als ik een relatie met zij dochter zou hebben dat maak ik toch uit.

    BeantwoordenVerwijderen